Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy -  - książka

Żywność i żywienie w świetle współczesnej wiedzy książka papierowa

0,0

Dostawa: od 6,99 zł (darmowa dostawa z abonamentem Legimi dla zakupu od 50,00 zł)

Czas wysyłki: 1-2 dni robocze + czas dostawy

31,00 zł

Opis

Spis treści

Aleksandra Gumienna, Maria Tarapatskyy, Marcin Lewicki, Justyna Ruchała, Katarzyna Ostróżka, Grzegorz Zaguła, Czesław Puchalski
Rozwój winiarstwa w Polsce na przykładzie rejonu podkarpackiego – szanse i problemy

Jadwiga Lechowska, Grażyna Gajdek, Magdalena Dec
Ocena jakości jaj zakupionych w handlu detalicznym z różnych systemów utrzymania kur

Marcin Lewicki, Maria Tarapatskyy, Aleksandra Gumienna, Katarzyna Ostróżka, Marcin Bajcar, Czesław Puchalski
Zastosowanie transglutaminazy w przemyśle spożywczym

Janusz R. Mroczek, Karolina Mroczek
Wartość rzeźna buhajków różnych ras pochodzących z regionu południowo-wschodniej Polski

Katarzyna Ostróżka, Maria Tarapatskyy, Dorota Wichrowska, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Bogdan Saletnik, Czesław Puchalski
Maltitol i erytrytol jako zamienniki cukru w produkcji lodów śmietankowych

Mariusz Rudy, Paulina Angrys
Analiza wpływu zamrażania mięsa wieprzowego na jego skład chemiczny i teksturę

Zofia Sokołowicz, Anna Augustyńska-Prejsnar, Małgorzata Ormian
Wpływ wysokiej temperatury w czasie odchowu na jakość mięsa kurcząt brojlerów

Maria Tarapatskyy, Patrycja Sowa, Krzysztof Kręcichwost, Aleksandra Gumienna, Marcin Lewicki, Katarzyna Ostróżka, Czesław Puchalski
Ocena wartości odżywczej innowacyjnego pieczywa chrupkiego z dodatkiem naturalnego zakwasu

Joanna Kaszuba, Mariola Róg, Barbara Kogut
Ocena wybranych wskaźników jakości chleba bezglutenowego wypiekanego z mieszanek wypiekowych na bazie mąki gryczanej i jaglanej

Liczba stron: 114

Format (wymiary): 16.5x24.0cm

ISBN: 9788379967063

Oceny
0,0
0
0
0
0
0